Rólunk

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Kapcsolat, elérhetőségek itt!

A Tree Vision-ról

Tagjai:

Koskovics Éva coach – Tree Vision

Koskovics Éva coach

Közgazdász, tanári végzettséggel, jelentős tanácsadói múlttal (Pénzügykutató Rt.), vállalati, vezetői tapasztalatokkal.

Családi vállalkozást vezet, amely több mint húsz éve vezetői tanácsadással foglalkozik (ezt a szolgáltatást egészíti ki a coaching néhány éve), illetve a vállalkozás másik lába – férje révén – a beruházási, építőipari, műszaki ellenőri tevékenység (www.kokart.hu).

Fő célterülete a kkv-k világa, azoké a vállalkozásoké, amelyek megrekedtek, amelyek elértek egy olyan méretet, amelyet a korábbi szervezeti formában, a régi keretek között egyre nehezebb sikeresen működtetni, illetve amelyeknél a további működés csakis egyfajta megújulás után lehet garantált. Ebben a megújulásban, a legjobb utak, megoldások megtalálásában szívesen vesz részt, követi ezen cégek útját igény szerint. Meggyőződése, hogy a céges kultúra fejlesztése, a kommunikációs és együttműködési lehetőségek kiaknázása minden vállalkozást értékesebbé, vonzóbbá tud tenni. Mert mindig több a lehetőség, mint hinnénk!

Ezeket a lehetőségeket egyéni munkák során is fel lehet tárni, de izgalmas a csoportos programokon keresztül is. Ez utóbbit többek között kedvenc helyszínén, Mádon, egy-egy hétvégére, néhány napos programba sűrítve szervezi, ötvözve a kitűzött célok elérésén való közös munkát a testi- és a lelki megújulással.

Emellett sokat dolgozik a tehetséggondozás területén, részt vett a Templeton Programban mint csoportfacilitátor (www.templetonprogram.hu) és egyéb, hasonló, elsősorban középiskolásoknak, fiatalok tehetségeknek szóló programokban. A pályaorientáció és a pályamódosítás szintén kedvenc területei, melyek nem feltétlenül korfüggőek!

Aktív író: nem csak a Tree Vision blog-ra írja a cikkeit, de a cocach-co-t egyedül, a lelkizona.blog.hu-t  pedig szerzőtársaival együtt látja el tartalommal.

Házas, 2 gyermek édesanyja.

Bemutatkozó írását itt olvashatod.


Dr. Tábor István coach

Dr. Tábor István coach

Okleveles vegyészmérnöki alapképzettséget, műszaki doktorátust szerzett angol, orosz és német nyelvismerettel.

17 évig vezérigazgatói munkakörben, 12 évig értékesítési vezetőként (sales manager) dolgozott multinacionális cég magyarországi vállalatánál.

2007. július 17.-én agydaganattal műtötték. A 8 órás beavatkozás sikeres volt ugyan, de pár nap múlva kiderült: a műtét ugyan sikerült,  de a látóidegei megsérültek, így többé nem fog látni – egyáltalán.

Felépülése után vaksága ellenére is meg tudta tartani igazgatói pozícióját a cégnél. Energiája nem csökkent: Budapest-Sopron között ingázott családja és munkája között, kipróbálta, hogy lehet-e vakon síelni (lehet, video a Youtube-on), valamint vezetői munkája mellett elkezdett coachingot tanulni, mondván, hosszú távon valami ilyesmivel tudja elképzelni a jövőt, ha már nem lesz kedve az üzleti élethez.

Bemutatkozó írását itt olvashatod.


Kende Judit coach

Kende Judit coach

Közgazdász végzettséggel, angol és spanyol nyelvismerettel rendelkezik.

24 évig egy multinacionális cégnél dolgozott különböző vezetői munkakörökben.

10 éve kezdett el pszichológiával, mentálhigiénével, majd később coachinggal foglalkozni, és egy éve döntött úgy, hogy teljes idejét a coachingnak szenteli, ezen a területen szeretne kiteljesedni a jövőben.

Az UNICEF Ébresztő Óra programjának önkéntes résztvevője.

Bemutatkozó írását itt olvashatod.