Módszereink

Tree Vision coaching metódus

Szeretnéd, ha pontosan tudnád, hogy merre és hogyan érdemes menned a következő években? Hogy mire kell IGEN-t mondanod, és főleg, hogy mire NEM-et? Egy friss látásmóddal gazdagabban,  energiával feltöltődve tekinteni a világba? Pont ezt adja Neked és/vagy Csapatodnak egyedileg kifejlesztett Tree Vision coaching metódusunk!

Start / REstart Workshop – A szükséges lökés, mely végre elindít!

Ha nem tudod eldönteni, hogy belevágj-e vagy sem... Hogy kockáztass vagy maradj a biztonságosnál... Ha érzed, hogy más kellene, de bátortalan vagy... Legyen akár szó vállalkozásról, munkahely-váltásról vagy egy fordulópontról a magánéletedben... A Start/REstart program megadja a válaszokat!

Reziliencia – a lelki ellenálló-képesség fejlesztése

A reziliencia - kicsit közérthetőbben: pszichés immunrendszer - nem más, mint az a képességünk, hogy felülkerekedjünk, megbirkózzunk a külvilág stressz faktorai okozta nehézségekkel – legyenek azok magánéleti, családi problémák, munkahelyi gondok, vagy az életkorunkból, speciális élethelyzetünkből adódó nehézségek. A Reziliencia programunk ezt a képességedet fejleszti ki.

Egyéni coaching

Becslések szerint 2004-ben egyedül az Egyesült Államokban 1 milliárd dollárt költöttek coachingra. S ez nem véletlen, ugyanis e befektetés sokszorosan megtérül: igénybevevői sikeresebbek lesznek mind szakmai, mind magánéletükben. Részletek itt!