Módszereink

Speciális, általunk kifejlesztett metódusaink vagy akkreditált  módszereink:

Tree Vision coaching metódus

Szeretnéd, ha pontosan tudnád, hogy merre és hogyan érdemes menned a következő években? Hogy mire kell IGEN-t mondanod, és főleg, hogy mire NEM-et? Egy friss látásmóddal gazdagabban,  energiával feltöltődve tekinteni a világba? Pont ezt adja Neked és/vagy Csapatodnak egyedileg kifejlesztett Tree Vision coaching metódusunk!

Reziliencia – a lelki ellenálló-képesség fejlesztése

A reziliencia - kicsit közérthetőbben: pszichés immunrendszer - nem más, mint az a képességünk, hogy felülkerekedjünk, megbirkózzunk a külvilág stressz faktorai okozta nehézségekkel – legyenek azok magánéleti, családi problémák, munkahelyi gondok, vagy az életkorunkból, speciális élethelyzetünkből adódó nehézségek. A Reziliencia programunk ezt a képességedet fejleszti ki.

Motivációs Térkép

Ez az önmagunkról alkotott kép alapján készített lista, afféle leltár, mely a személyiségtípusok helyett kizárólag a motivációra koncentrál.A térkép megmutatja motivátorainkat, motivációnk jelenlegi szintjét, és tervet ajánl ennek növelésére. A Motivációs Térkép ISO akkreditált, képzett Motivációs Térkép tanácsadókon keresztül online elérhető, kitöltése csupán 15 percet vesz igénybe.

Ifjúsági Motivációs Térkép Teszt - magyar nyelven!

Az ifjúsági motivációs térkép pontosan megmutatja gyermeked valódi motivációs faktorait! Az eredményhez egy nevelési tanácsokkal ellátott riportot és egy tanároknak szóló, tanítási tippekkel ellátott riportot is mellékelünk!

Start / REstart Workshop – A szükséges lökés, mely végre elindít!

Ha nem tudod eldönteni, hogy belevágj-e vagy sem... Hogy kockáztass vagy maradj a biztonságosnál... Ha érzed, hogy más kellene, de bátortalan vagy... Legyen akár szó vállalkozásról, munkahely-váltásról vagy egy fordulópontról a magánéletedben... A Start/REstart program megadja a válaszokat!

Egyéni coaching

Becslések szerint 2004-ben egyedül az Egyesült Államokban 1 milliárd dollárt költöttek coachingra. S ez nem véletlen, ugyanis e befektetés sokszorosan megtérül: igénybevevői sikeresebbek lesznek mind szakmai, mind magánéletükben. Részletek itt!