Építs a múltra

Lásd tisztán a jelent

Teremtsd meg a jövőt

a Tree Vision coaching metodika segítségével!

A saját fejlesztésű Tree Vision coaching metodika olyan, mintha egy lámpást gyújtanának fel: ha végigcsinálod, világosabban fogod látni jelenlegi szituációdat, a céljaidtól visszatartó akadályokat s azt is, hogy mi a megoldás!
Szinte egyikünk sem képes tisztán látni saját élethelyzetét.
Elfogultságunk, egónk megakadályozza a helyes észlelést,
így azonban néha nem csak a megoldást, de még a problémát sem vesszük észre...

Vajon Te sem látod tisztán 

saját életedet, problémáidat?  

Cégvezetőként, menedzserként talán nem értesz egyet a fenti kijelentéssel... pedig a tapasztalat, de a pszichológia tudománya is azt mutatja, hogy bizony mindannyian hajlamosak vagyunk nem látni a fától az erdőt. Általában ritkán okolható külső körülmény, ha a kemény munka ellenére sem boldogulsz egy adott problémával. Mondjuk ha:

  • a céged nem teljesít úgy, ahogy szeretnéd;
  • a team, a munkacsoport nem működik megfelelően;
  • nem jutsz előre a hivatali ranglétrán;
  • úgy érzed, kiégtél, nincs motivációd;
  • állandó konfliktusaid vannak a munkahelyeden, vagy/és a magánéletben;

...nos, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy valami olyan dolog korlátoz, melyet nem látsz tisztán – vagy akár észre sem veszed!

Lehet, hogy már évek óta toporogsz egy helyben...

Lehet, hogy az egzisztenciád vagy a céged jövője függ tőle...

Lehet, hogy rosszul alszol a dolog miatt, s akár a párkapcsolatodra is rossz hatással van...

Hogy éreznéd magad,

  • ha új látásmóddal, új felismerésekkel és konkrét megoldási tervvel felszerelkezve futhatnál neki a problémádnak?
  • ha nem csak hinnéd, de tudnád is, hogy van megoldás?
  • ha végre megint frusztráció és gyomorgörcs nélkül tudnád kezdeni a napodat, mosolygósan, önbizalommal teli?

 

És akkor... Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy kb.

4 órára vagy ettől a friss látásmódtól?

Kb. ennyi idő végighaladni a Tree Vision metóduson, mely után garantáltan egész másképp fogod szemlélni a problémádat – és a  megoldásokat is!

...rájöttem, hogy elképesztő erőforrásokkal rendelkezem... melyekről egyszerűen megfeledkeztem. Hogy hányan szeretnek, hogy mennyi üzleti partnerem és munkatársam volt az évek alatt, és csak kapcsolódnom kéne... csak valahogy... nem ébredtem rá erre a lehetőségre. Sem! Plusz a gyakorlatok felidéztek jó pár emléket, hogy mennyi mindent megoldottam már, s a mostani helyzetem sem különlegesen nehéz... Egyszerűen csak nézőpontot kell váltanom, mert a megoldás már bennem van. Köszönöm!
Skyler – webdesigner
4 óra, mely átformálja a percepcióidat, melytől életed új fényben fog ragyogni...
A mi Tree Vision üléseink végére tisztán látszott, a mi fánk (a cégünk) kicsit még kusza, tépázza a szél (és olykor egyéb betolakodók), de süt fölötte a nap és alig várjuk, mikor dolgozunk rajta tovább, együtt. Élmény volt és folyamatos hivatkozási alap a munkánk során azóta is!
formaruha tervező startup cég

Szeretnéd, ha pontosan tudnád, hogy merre és hogyan érdemes menned a következő években? Hogy mire kell IGEN-t mondanod, és főleg, hogy mire NEM-et? Mert a tréningen egy pontos, személyre szabott tervvel leszel gazdagabb – melyet már „csak” meg kell valósítanod. 

E tervet természetesen nem mi adjuk. Ez már benned van... a megoldásokkal együtt. Mi – a Tree Vision metodika segítségével – mindössze segítünk megtalálni őket. Segítünk, hogy e felismerésekkel gazdagabban újra lelkes és energikus légy, hogy természetes teremtő képességed tovább nőjön.

De nem csak vezetőknek javasoljuk a módszert, és főleg nem csak egyéni coachingban! Tapasztalatunk szerint legjobb, ha több vezető vagy akár az egész vezetés csoportosan vesz részt a folyamatban, közösen inspirálva egymást új ötletekkel és elképzelésekkel,  miközben a közös célok iránti elköteleződésük jelentősen növekszik.

Miben különleges a Tree Vision módszer?

robosztus, exakt célokat építünk

Segítségével pontosan fogod látni, illetve megfogalmazni céljaidat. Lehet, hogy ezek teljesen új, újragondolt, átformált vagy magasabb rendű célok lesznek. Ez az egyik legfontosabb dolog, mert „ha nem tudod, hova akarsz eljutni, nem tudod a megfelelő utat sem kiválasztani”.

pontosan feltárjuk a múltat

Megérted, miért tartasz ott, ahol, feltárul saját háttered, erőforrásaid és ebből következő lehetőségeid.

belül is rendet teszünk

Több oldalról és néha meglepő aspektusokból is rávilágítunk a helyzetedre, feltárjuk az összefüggéseket, helyre tesszük a gondolatokat, ha kell, rendet teszünk a szervezetben is – de minimum rávilágítunk a rendetlenségre, az ok-okozatokra, az előrejutást gátló hiedelmekre, a rossz beidegződésekre.

személyre szabott tervet készítünk

Felépítünk egy reális, pontos és személyre szabott tervet, amelyet már másnap el kell kezdeni megvalósítani. Nincs apelláta!

formabontó, szórakoztató és játékos

Semmi unalom, bambulás és szünetvárás – a folyamat változatos és érdekes. A módszer meglepő eredményeket is hozhat, csoportosan szinte mágikus ereje van. Nem direkt, senkinek nem mondja meg a „tutit”, mindenkit bevon a munkába és ezáltal segíti a résztvevők kapcsolódását, együttműködését, a közös célok iránti elköteleződését.

Mi is a Tree Vision módszerrel határoztuk meg jövőképünket és az oda vezető fő stratégiai céljainkat: ügyfelek számának növelése, árbevétel növelés, bővülés új munkatársakkal, megtakarítások növelése, ismertségünk növelése, és még sorolhatnám. Csodának tűnik, de ez valóság, már két évvel később realizáltunk ezekből többet is. 2016 júniusban munkatársaimmal érdeklődve fogadtuk irodánkban Évát és Istvánt, akik ezen a napon irányították a csoportmunkánkat. Két csodálatos embert, coach-ot ismertünk meg személyükben. Iránymutatásukkal a tanácsadó cégünk vezetőjeként én rajzoltam fel a stratégiai irányokat tartalmazó fánkat, amely ott függ irodánkban szem előtt, és nem engedi felejteni a tennivalókat céljaink elérése érdekében. Ajánlom mindenkinek Éva és István támogató coaching munkáját, a Tree Vision valóban hatékony eszköz volt nekünk, amivel jobbak lettünk. 
Köszönjük.
Toldi Sándor ügyvezető, Pannon Quality Kft.

Segíthet-e Neked a Tree Vision módszer?

A Tree Vision módszer nem csak azoknak segíthet, akik válságban vannak vagy sikertelennek érzik magukat. Illetve... a saját szintjén mindenki válságban van – ez a fejlődés motorja: keresni a fejlődés, a növekedés útjait. S ebben határozottan és mindenkinek segít! De azért, hogy eldönthesd, mely területeken segíthet Neked elsősorban, összeállítottunk egy 5 perc alatt kitölthető tesztet, mely azonnal kiértékeli személyiséged erős- és kevésbé erős pontjait. Ha érdekel, kattints!

kitöltöm a tesztet

Csomagok és árak

Egyéni
személyes
1 fő
min. 4 óra
1 coach
normally $399 35 000 Ft
Egyéni
dupla coach
1 fő
min. 4 óra
2 coach
normally $399 50 000 Ft
Kis csoport
vezetőknek
3-6 fő
kb. 3-4 óra
2 coach
normally $399 25 000 Ft/fő
Nagy csoport
részlegeknek
7-12 fő
1x8 vagy 2x4 óra
2 coach
normally $399 45 000 Ft/fő

Szeretnél még információt vagy kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk az alábbi formon!

Fontos! A form kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár számodra!

Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!

Adataidat nagy gondossággal kezeljük és természetesen harmadik félnek nem adjuk át. Megfelelünk a GDPR előírásainak! Az Adatvédelmi Tájékoztatónkban részletesen olvashatsz adatkezelési gyakorlatunkról.

Kérjük, fogadd el az Adatvédelmi Tájékoztatónkat!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
quote-rightmagic-wandcoglicenseheart-pulsesmile