Elkezdjem vagy ne kezdjem?
Kockáztassak vagy maradjak a megszokottnál?
Változtatni szeretnék, de félek...
Hogyan hozzam meg e fontos döntést?

A Start / REstart program
megadja a válaszokat!

Számtalan kérdés és még több bizonytalanság... Az szinte mindegy is, hogy min szeretnél változtatni, hogy mit szeretnél elindítani: a kínzó kérdések és a bizonytalanság jelen vannak.

Ha a magánéletedben változtatnál, és mondjuk összeköltöznél valakivel, akkor félsz, hogy feladd-e az addigi életedet, hogy jól meglesztek-e együtt.

Ha viszont éppen pontot tennél a kapcsolatod végére, akkor meg félsz a magánytól és az egyedülléttől.

Ha munkahelyet változtatnál, akkor nem tudod, hogy az új helyen megfelelsz-e majd az elvárásoknak, hogy nem lesznek-e akár még rosszabbak a körülmények, vagy hogy nem esel-e két szék közül a pad alá.

Ha vállalkoznál, akkor kétségeid vannak, hogy fog-e bárki is vásárolni tőled. Hogy képes leszel-e megfelelni az átláthatatlan jogszabálytengernek. Hogy jut-e vajon elég időd a szerelmedre, vagy a gyermekedre.

Emiatt aztán nem tudod, hogy mi legyen: elkezdd-e vagy ne, esetleg abbahagyd-e vagy sem. Hogy képes leszel-e rá vagy sem. Úgy érzed magad, mint egy simlis csaló: próbálsz magabiztosnak látszani, de belül remegsz, hogy ez mégsem lesz jó neked és hogy rossz döntést hozol.

Ilyenkor jó, ha valakivel tudsz beszélni: egy jó barát, egy kolléga, egy családtag... Vagy akár több. Beszélsz velük, akár többször is, és biztos kapsz majd érdekes és hasznos tanácsokat. Csak ez nem fog segíteni.

Vagy végezhetsz kutatásokat, utána olvashatsz az együttélés 49 szabályának vagy a vállalkozás 87 titkának. Vagy meditálhatsz, imádkozhatsz, gondolkozhatsz napokon át: de sajnos ez sem fog segíteni.

A helyzet az, hogy a fenti tevékenységek egyike sem fog segíteni, hogy jobban érezd magad. Sőt, akár még ronthat is a lelkiállapotodon. És tudod miért?

Mert a bizonytalanság nem kívül van, hanem belül:
benned.
Felesleges azt külső körülményekben keresni. S az is biztos, hogy ha megtalálod a bizonytalanság okát magadban, akkor megtalálod a választ is a kérdéseidre.

Ahhoz, hogy a karrierünk/vállalkozásunk/életünk sikeres legyen, alapvető feltétel, hogy tisztában legyünk saját magunkkal, hogy reálisan lássuk magunkat.

Mert amíg az „ember” nincs rendben, addig hiába dolgozunk a vállalkozásán.

Erről szól a Start /REstart Program. Hogy tisztába kerülj önmagaddal, legalább az ezzel kapcsolatos területen.

Ez egy csoportos, 6 alkalomból álló coaching munka, ahol egymást támogatva, egymás energiáit, ötleteit, személyiségét is segítségül kaphatjuk. Izgalmas, élményszerű gyakorlatok, beszélgetések formájában dolgozunk azon, hogy megtaláljuk rejtett tartalékainkat, értékeinket, közelebb jussunk a döntéshez, el merjünk indulni, elkezdjük megvalósítani az álmainkat. De az is lehet (és nem is baj), ha közben rájövünk, más az utunk, és nem véletlen, hogy eddig egy helyben topogtunk…

A csoportos munkákban az a legizgalmasabb, ha az egyéni célok eltérőek, illetve ha a résztvevőket különböző szituációk, élethelyzetek, célkitűzések jellemzik. Minél heterogénebb a csoport, annál hatékonyabb, annál élvezetesebb a közös munka.

Budapesten és Nagykovácsiban már több csoport megtapasztalta ezt az élményt 2017 és 2018 során. Gyere, éld meg Te is a többiekkel együtt a nagy felismeréseket, az együttlét, a team coaching élményét!

De főleg azt, hogy az addig hatalmas bizonytalanság egy szelíd határozottsággá változik, s a kérdések kínzó mennyisége is jelentős részben válaszokká transzformálódik.

Vezetik:

Koskovics Éva coach

Közgazdász, tanári végzettséggel, jelentős tanácsadói múlttal (Pénzügykutató Rt.), vállalati, vezetői tapasztalatokkal.

Családi vállalkozást vezet, mely részben vezetői tanácsadással foglalkozik, részben pedig építőipari kivitelezéssel, műszaki ellenőri tevékenységgel foglalkozik.

Aktív író: nem csak a Tree Vision blog-ra írja a cikkeit, de a cocach-co-t egyedül, valamint a lelkizona.blog.hu szerzőtársaival együtt látja el tartalommal.

Házas, 2 gyermek édesanyja.

Dr. Tábor István coach

Okleveles vegyészmérnöki alapképzettséget, műszaki doktorátust szerzett angol, orosz és német nyelvismerettel.

17 évig vezérigazgatói munkakörben, 12 évig értékesítési vezetőként (sales manager) dolgozott multinacionális cég magyarországi vállalatánál.

2007. július 17.-én agydaganattal műtötték. A 8 órás beavatkozás sikeres volt ugyan, de pár nap múlva kiderült: a műtét ugyan sikerült,  de a látóidegei megsérültek, így többé nem fog látni – egyáltalán.

Felépülése után vaksága ellenére is meg tudta tartani igazgatói pozícióját a cégnél. Energiája nem csökkent: Budapest-Sopron között ingázott családja és munkája között, kipróbálta, hogy lehet-e vakon síelni (lehet, video a Youtube-on), valamint vezetői munkája mellett elkezdett coachingot tanulni, mondván, hosszú távon valami ilyesmivel tudja elképzelni a jövőt, ha már nem lesz kedve az üzleti élethez.

Ez az idő elérkezett, s most  gyakorlott trénerként adja tovább mind vezetői-, mind élettapasztalatait a reziliencia témakörében.

Csomagok és árak

Start/REstart
Az első alkalom ingyenes: itt kockázat nélkül eldöntheted, hogy hasznosnak találod-e a metódusunkat, hogy a csoportos munka, a nyílt, elfogadó, ugyanakkor kellő diszkréciót garantáló közeg segíthet, hozzájárulhat ahhoz, hogy megtaláljuk az elakadás okát, a számodra legideálisabb megoldást.
6 alkalom
létszám: 4-6 fő
időtartam: 3 óra
normally $399 39 000 Ft/fő

Szeretnél még információt vagy kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk az alábbi formon!

Fontos! A form kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár számodra!

Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!

Adataidat nagy gondossággal kezeljük és természetesen harmadik félnek nem adjuk át. Megfelelünk a GDPR előírásainak! Az Adatvédelmi Tájékoztatónkban részletesen olvashatsz adatkezelési gyakorlatunkról.

Kérjük, fogadd el az Adatvédelmi Tájékoztatónkat!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!