Skyler

Új Podcast adás: A Digitális Bátor Tábor interjúja Lukoviczki Rékával és Tábor Istvánnal

2022. május 24.

Újrakezdés. Újra és újra.

Ezt a címet kapta a 2 részes audio podcast, melyet a Digitális Bátor Tábor szerkesztői: Vargyas-Tóth Juliska és Tüske Ferenc készítettek Lukoviczki Rékával és Tábor Istvánnal, a Tree Vision coachával. Ők ezt írták az adásról:

Mikor ezt az adást felvettük, kifelé tartottunk a járványból. Pár hét alatt megváltozott a világ, most egy újabb trauma közepén vagyunk. És az újabb válság is egyfajta újrakezdést hoz, amiben vendégeink, Lukoviczki Réka Robotlány, és Tábor István coach segíthetnek. Réka fiatalon veszítette el az egyik lábát egy balesetben, István 54 évesen, cégvezetőként vakult meg. Elmesélik, hogyan kezdték újra az életet, hogyan segítenek most másoknak a tapasztalataikkal. Milyen volt a gödör legmélyén lenni, és hogyan tudtak felállni onnan. Milyen meghatározó volt, mikor először el tudtak menni egyedül a mosdóig.

Kellenek-e a nagy pofonok, a traumák a nagy változásokhoz? Észrevesszük-e a nyitott ajtókat, vagy a múlton rágódva csak a bezárt ajtót nézzük? Minél nagyobb a trauma, annál nagyobb a lépés, amit megteszünk? Ki segíthet a megfelelő pillanatban továbbmenni? Kell-e a gyászmunka, és kell-e a hit a felálláshoz?

Ez a Felhők felett – egy podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

A Bátor Táborban az a feladatunk, hogy bármi történjen a világban, a beteg gyerekeknek megadjuk a felhőtlen gyerekkor biztonságát.

Bátorság. Erő. Gyógyító élmények. Álmok. Jövő.

Amire minden súlyosan beteg gyereknek szüksége van a fájdalmas kórházi kezelések és a hosszú bezártság után. Mindezt megadhatod a Bátraknak adó 1% felajánlásoddal! https://batortabor.org/hu/egyszazalek/

Hallgasd meg a podcastot a Bátor Tábor honlapján (1. rész, 2. rész) vagy közvetlenül itt:


Tetszett a cikk? Jöhet még ilyen?

Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel hírlevelünkre és kb. 2 heti rendszerességgel elküldjük Neked az összes újdonságot!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Soha nem küldünk spam-et! Adataidat nagy gondossággal kezeljük és természetesen harmadik félnek nem adjuk át. Megfelelünk a GDPR előírásainak! Az Adatvédelmi Tájékoztatónkban részletesen olvashatsz adatkezelési gyakorlatunkról.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!