Bemutatkozom: Kende Judit coach

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
A szerencse nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel.
Darrell Royal

Kende Judit coach

Mit jelent számomra a coaching?  Őszinte, bizalomra épült partneri együttműködés, személyes, segítő, fejlesztő beszélgetés sorozat, amelyben a coach támogatja az ügyfelét a céljai megtalálásában és megvalósításában.

Hogyan tudlak támogatni? Coachként, mentorként segítelek és végig kísérlek az utadon, hogy könnyedén megoldd a munkahelyi és magánéleti problémáidat, valamint megtaláld életed értelmét, és elérd a céljaidat. Garantáltan fejlődni fogsz az önismeretedben, megerősítelek az önbecsülésedben, könnyebben rá fogsz látni a lehetőségeidre, kihívásaidra, bővíted az eszköztárad a problémáid, feladataid megoldásához. Ha megengeded, megosztom veled saját munkahelyi és magánéleti tapasztalataimat is.

Téma: önismeret (személyiség tipológiák, tranzakció analízis, önbizalom), motivációs térkép, vezetői fejlesztés, munkahelyi problémák, kiégés (burn-out), pályamódosítás, konfliktuskezelés, kommunikáció, kapcsolati problémák.

Pályafutásom: Több mint 20 éves multinacionális vállalatnál szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezem értékesítési adminisztráció, logisztika, szervezetfejlesztés területén. A karrieremet végig kísérte az empatikus vezetői attitűd, ezért a munkám mellett már 10 éve elkezdtem képezni magam pszichológia, majd mentálhigiéné és coaching területén. Az évek során rájöttem, hogy közgazdász végzettségem ellenére/mellett egyre inkább az emberek, motivációik, elakadásaik, sikereik, személyes történeteik érdekelnek, és mások támogatása sokkal inspirálóbb számomra, mint egy új logisztikai projekt megvalósítása.  5 éven keresztülegy európai szolgáltató központban senior vezetőként Y generációs kollégákat, csoportvezetőket mentoráltam, coacholtam, és ez a flow élmény adta meg a végső elhatározást a karrierváltáshoz.

A multis karrierem során 2 dologra vagyok a legbüszkébb: 1. 24 év alatt nem égtem ki, mert mindig találtam új, járatlan területeket, amelyek motiváltak, 2. Számtalan visszajelzés a kollégáktól is megerősít abban az érzésben, hogy meg tudtam maradni hiteles, empatikus vezetőnek a multis világban.

Tanulmányaim:

  • Motivációs Térkép akkreditált tanácsadó – Coaching Határok Nélkül -  CHN (2019)
  • Proaktív Business Coaching – Pro Bona Coaching&Training Center (2019)
  • Rendszerszemléletű megoldásorientált coaching – Lemma Coaching, Wiesner Edit mestercoach (2018)
  • Tranzakcióanalízis – Várnai Myrtill alternatív klinikai szakpszichológus, (2018)
  • Pszichológiai Asszisztens Képzés – Best Work (2010)
  • Insights Jung-i Tipológiák (2006, Develor, Budapest)
  • Management Academy - Motivational Leadership (2004-2005, Develor, Budapest)
  • Managing Stress and Conflict – (2005, Ad Sidera, Budapest)
  • AIESEC gyakorlat, Mexikó, Monterrey (1987)
  • Külkereskedelmi Főiskola, Áruforgalmi Szak, angol, spanyol (1983-86)

Működési terület: Budapest és környéke, ill. Skype/Messenger, angol nyelven is vállalok coachingot. I can provide coaching in English, too.

Elérhetőségeim:
Tel: +36-30-297-2717
Email: [email protected]
LinkedIn: www.linkedin.com/in/juditkende/