Ha megértjük, mi van a működésünk mögött, a lehetőségeinket is jobban fogjuk látni!

Erősebben, bátrabban! - reziliencia fejlesztő csoportos coaching

2019.05.30 | Tartja: Koskovics Éva és Dr. Tábor István | Helyszín: 

A felnőtt, egészséges emberek álma, hogy elégedetten, sikeresen élhessék életüket, a lehetőségekhez képest legyenek boldogok. Ehhez az egyik legfontosabb feltétel, hogy a kudarcokat jól tudjuk kezelni, hogy elég erőnk, tudásunk legyen a problémák megoldására, az időnként adódó nehéz helyzetekből való felállásra. Vagyis, legyünk reziliensek. Ha annak születtünk, akkor szerencsénk van, de ha nem, akkor sem kell ezen siránkozni, hiszen ez a képesség fejleszthető!

Ha eljössz hozzánk, egy fix dolgot ígérhetünk: hatással leszünk életed további részére!

Nem oldjuk meg egy varázsigével az éppen fennforgó problémáidat, nem rendezzük le helyetted aktuális konfliktusaidat (bár ha bedobod a közösbe, sok segítséget kaphaszt hozzá), nem szerelünk fel rád rózsaszínű szemüveget, nem adunk tudatmódosító szereket.
DE!

Négy alkalmas csoportos műhelymunkánk során – elsősorban csoportos coaching eszközökkel, illetve jelentős saját tapasztalatainkkal és mindig aktívan igénybevett intuícióinkkal - közösen dolgozunk azon, hogy együtt eljussunk a Te egyéni AHA-élményeidhez, legjobb megfogalmazásaidhoz, megértésedhez, rátalálhass a saját utad legjobb koordinátáira.

Célunk az, hogy segítsünk abban, megtalálhasd magadban a TE legjobb rutinjaidat, kidolgozhasd a saját, testreszabott megoldásaidat, viselkedési és érzelmi receptjeidet, amelyekkel könnyebb lesz a jövőbeni hasonló, vagy váratlanul érkező helyzetek, krízisek feldolgozása, megoldása.

Ez tehát - lássuk be - egy önismereti folyamat is, ami mindig és mindenkire ráfér, bárhol tartson is az életében.

Személyünkben, akik tartjuk ezt a programot (Koskovics Éva és dr. Tábor István, a www.treevision.org oldalon több információt is találtok rólunk), két sokat látott emberrel találkozhattok, akik ma már elsősorban coachok vagyunk. De voltunk kisebb-nagyobb cégek vezetői (mérnök, marketingesként és közgazdászként), vagyunk szülők, nagyszülők (István), civilek, emberek, másokra kíváncsiak és érzékenyek, István látásvesztettként pedig egy olyan különleges érzékkel is megáldva, amin mi, látók mindig nagyon elcsodálkozunk. Amíg el nem felejtjük. Mert valahogy róla soha nem ez jut az eszünkbe. Bár, mióta megjött a csapatba Pakli, a segítő kutyatárs, ő azért látványosan emlékeztet erre, hisz maga is jelentős, látványos személyiség. Néha ő is besegít a munkában. És ezt nem a hatás kedvéért írom!

A program díja 30 ezer Ft.

Jelentkezés személyesen (email, telefon), a www.treevision.org oldalon található elérhetőségeken. Ha kérdésetek lenne, azokat is nyugodtan tegyétek fel!

Helyszín
Budapest, I., Várfok u. 12.
időpont

Május 30, továbbá:

Június 3., 11., 13. 17.30 - 20.30 között

jegyek
Kedvezményes jegyár: 29000 Ft
Kedvezmény igénybevehető: 2019.05.15
Normál jegyár: 30000 Ft
Jelentkezési határidő: 2019.05.24

A form kitöltésével jelentkezhetsz a programra!

Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!

Számlázási adatok

Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!

Soha nem küldünk spam-et! Adataidat nagy gondossággal kezeljük és természetesen harmadik félnek nem adjuk át. Megfelelünk a GDPR előírásainak! Az Adatvédelmi Tájékoztatónkban részletesen olvashatsz adatkezelési gyakorlatunkról.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Kapcsolódó cikkek: