Itt az alkalom, hogy belevágj végre!

Erős kezdés

2019.09.26 | Tartja: Koskovics Éva és Dr. Tábor István | Helyszín: Budapest, II., Várfok u. 12.

Korábban sikeresen lezajlottak csoportos programjaink Start/REstart címmel, illetve a másik, reziliencia fejlesztő témában. Most arra jutottunk, a kettő nagyon is közel áll egymáshoz, sőt, összefügg,  ezért most összekötjük őket és indítunk egy kettő az egybent!

A korábbi csoportokban már sikerült sokaknak segíteni begyújtani a rakétát, elindulni egy jobb, sikeresebb úton, megerősödve folytatni az akadályokkal, kihívásokkal tarkított életet. Sikerült megtanulni erősebb lelki immunitással fordulni az élet adta kihívások felé, sikerült kicsit más szemmel ránézni a saját témákra, problémákra, élethelyzetekre.

Eddig minden jelentkező végigcsinálta, a csoportokban barátságok, jó kapcsolatok szövődtek, rendszeresen kapjuk a visszajelzéseket és időnként találkozunk is a klubunk keretei között a résztvevőkkel.

Egy korábbi résztvevőnk szavai:

"A tréning segít abban, hogy megtaláld a kiutat, a hónapok óta, évek óta őrlő, megolhatatlannak hitt patt-helyzetekből, azáltal, hogy új nézőpontot, -pontokat ad, kívülről láttat. Erősíti azokat a képességeinket, amelyeket talán nem tudatosan, de ösztönösen korábban is használtunk a nehéz helyzetek megoldásában, illetve új erőt ad számunkra azáltal, hogy megszabadít bennünket a rossz beidegződésektől, hiedelmektől. Kiútkeresőknek kötelező!"

H.-T. E. (múzeumvezető)

Együtt dolgozni igazi élmény, higgyétek el, nekünk is! Jó megélések, hihetetlen plusz energiák!

Hat estét talán érdemes magunkra szánni!

A metodika a következő lesz (árakkal és dátumokkal - esti időpontok, 17.30-20.30):

 

  1. blokk: Önismeret, saját célok átgondolása, belső motivációnk megtalálása (2 alkalom) - ha valaki csak erre jön el, a kettő ára 16 eFt - szeptember 26 és október 3.

 

  1. blokk: TREE VISION - ez a saját fejlesztésű módszerünk (a honlapon részletes ismertetést találtok róla) arra jó, hogy körbejárjuk a témánkat, átgondoljuk a céljainkat és az azokra ható tényezőket. Sokat tud segíteni minden helyzetben, minden pontján a fejlesztési folyamatnak, az életünk elakadásainál. - ez egy alkalom, díja 10 eFt. - október 17.

 

III. blokk: Reziliencia fejlesztés - ez a jól körülhatárolható téma mindenkinek hasznos, akkor is, ha a teljes folyamatot esetleg nem csinálná végig. 2 alkalom, ára 16 eFt. - november 14 és 21

 

  1. blokk: Tervezés, elindulás - egy alkalom, 10 eFt (ezt csak azoknak ajánljuk, akik valamelyik blokk munkájában részt vettek) - november 25

 

Ha blokkonként adjuk össze a program díját, 52 eFt, ha valaki egyben az első alkalom végéig kifizeti a teljes díjat, annak 44 eFt.

 

Azért adunk lehetőséget egy-egy blokkra, hogy esetleg olyanok is becsatlakozhassanak, akik már részt vettek valamelyik programunkon. De erre csak akkor lesz lehetőség, ha a létszám nem lesz több, mint 8 fő.

 

Tehát ezt majd akkor, egyénileg tudjuk megbeszélni, eldönteni, ha már látjuk a csoportlétszámot.

Ha nagyon nagy lesz az érdeklődés, az ősz folyamán indítunk majd egy következő csoportot.

 

Bármi kérdés, kérés esetén keressetek minket bátran!

Koskovics Éva

dr. Tábor István

 

info@treevision.org

Helyszín
Budapest, II., Várfok u. 12.
időpont
jegyek
Kedvezményes jegyár: 44000 Ft
Kedvezmény igénybevehető: 2019.09.26
Normál jegyár: 52000 Ft
Jelentkezési határidő: 2019.09.12

A form kitöltésével jelentkezhetsz a programra!

Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!

Számlázási adatok

Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!

Soha nem küldünk spam-et! Adataidat nagy gondossággal kezeljük és természetesen harmadik félnek nem adjuk át. Megfelelünk a GDPR előírásainak! Az Adatvédelmi Tájékoztatónkban részletesen olvashatsz adatkezelési gyakorlatunkról.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Kapcsolódó cikkek: